Elkien is Iedereen

Van de Wieren naar Elkien

Woningcorporaties De Wieren en Elkien gaan vanaf 1 januari 2015 samen verder als één corporatie. Dit betekent voor u dat u uw woning vanaf deze datum huurt van Elkien. Hier vindt u alle informatie over uw overgang naar Elkien. Daarnaast informeren wij u over onze dienstverlening.

 

Contact opnemen met Elkien

Elkien wil voor u als huurder altijd optimaal bereikbaar zijn. Op de momenten dat het u het beste schikt én op een manier die u het prettigste vindt. Wij zetten graag de mogelijkheden op een rij.

 

Telefonisch of via de mail uw vragen stellen

Onze adviseurs Wonen zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0513 – 635 735, op werkdagen van 8.30 tot 17:00 uur. U kunt ze ook een mail sturen via info@elkien.nl.

 

Storingen melden

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een reparatieverzoek indienen op www.elkien.nl. Wilt u op werkdagen na 17:00 uur of in het weekend een dringende storing melden? Belt u dan eveneens met telefoonnummer 0513 – 635 735.

 

Online service- en contactpunt mijnelkien.nl

Wilt u online graag zelf uw huur- en woonzaken inzien en regelen? Dat kan via mijnelkien.nl. Binnenkort ontvangt u van ons een aparte brief met uitleg over hoe u kunt inloggen.

 

Nieuw regionaal advies- en contactpunt

In Sneek deelden diverse corporaties al een vestiging aan de Almastraat. De afgelopen maanden is er vlakbij deze bekende locatie een nieuwe vestiging gebouwd. Vanaf 5 januari 2015 bent u welkom in dit nieuwe pand van Accolade en Elkien. Op werkdagen is Elkien geopend van 8.30 uur tot 16:30 uur. Het nieuwe adres is:

Veemarktplein 2, 8601 DA in Sneek

 

Social media

Ook op social media is Elkien actief en bereikbaar. Wilt u ons volgen of uw vraag stellen via de social media? Dan kan! Ons twitter-account is @Elkien_ en op facebook vindt u ons onder ElkienWonen.

 

Andere huurvoorwaarden

Vanaf 1 januari 2015 huurt u formeel uw woning van Elkien. Dit betekent, dat vanaf deze datum voor het huren van uw woning de algemene huurvoorwaarden van Elkien van toepassing zijn. Deze kunt u hier nalezen.

 

Huurdersbelangenorganisatie

Sommige zaken blijven zoals u gewend bent. Huurdersbelangenorganisatie Houkewier blijft in Sneek voor u als huurder uw belangen behartigen. Hierover kunt u meer informatie vinden op http://www.houkewier.nl


Tot slot

Elkien blijft zich – net als De Wieren – inzetten voor de leefbaarheid in wijken en voor betaalbare, toekomstbestendige en duurzame sociale huurwoningen in Sneek. Bovendien, uw vertrouwde gezichten van De Wieren blijven ook namens Elkien uw aanspreekpunt.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.