Vragen over de huurverhoging? Kijk dan eerst op onze pagina over huurverhoging. Zo voorkomt u lange wachttijden aan de telefoon. Klik hier voor alle informatie

Werken bij Elkien

Voor onze huurders zetten we altijd een stap extra. We willen ons ontwikkelen naar de thuiscorporatie. Dit betekent dat we huurders niet alleen een goede, passende woning bieden. Maar samen ook zorgen voor een plezierige, veilige en leefbare omgeving. Daarin zijn huurders verantwoordelijk voor hun eigen geluk. En voor het organiseren van hun thuis. Maar wij bieden ze daarvoor de mogelijkheden. Dát is de drijfveer om te kunnen werken bij Elkien. 

Ontplooi jezelf

De wensen en verwachtingen van onze huurders veranderen. Immers, de maatschappij verandert steeds. Dit betekent dat de thuiscorporatie nooit af is. Onze organisatie moet zich continu ontwikkelen en is volop in beweging. Dus vragen we dit ook van onze medewerkers. Aanpassingsvermogen en leervermogen zijn belangrijke competenties. We geven je in je ontwikkeling volop steun, faciliteiten en budget. Waar ligt jouw toegevoegde waarde? Hoe kun je je verder ontplooien, vakinhoudelijk en persoonlijk? Dit bekijk je regelmatig met je leidinggevende.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Elkien betekent dat je werkt in een maatschappelijke omgeving die voortdurend in beweging is. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO Woondiensten en in een aantal organisatie specifieke afspraken.

Dit houdt bijvoorbeeld in:

• een prima salaris en doorgroeimogelijkheden
• een 36-urige werkweek
• volop mogelijkheden voor scholing en en ontwikkeling door middel van een eigen loopbaanbudget
• veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief
• een degelijke pensioenregeling
• prima reiskostenvergoeding
• een actieve personeelsvereniging

Bij belangstelling kun je reageren via: [email protected]