Geen objecten gevonden

Technisch Adviseur Dagelijks Onderhoud

Het team Technisch Adviseurs Dagelijks Onderhoud is op zoek naar een nieuwe collega voor 32 tot 36 uur per week. Ons teams is zeer divers in samenstelling maar heeft een gemeenschappelijk doel: nieuwe, huidige en toekomstige huurders naar alle tevredenheid een kwalitatief goede woning bieden. Kortom, dat ze zich thuis voelen bij Elkien. We werken vanuit onze kernwaarden: samen, duidelijk en doen. We zoeken een enthousiaste collega die zich hierin herkent.

Dit is Elkien
In Friesland verhuren wij circa 20.000 goed onderhouden sociale woningen. Voor onze huurders zetten wij altijd een stap extra. We willen ons ontwikkelen naar de thuiscorporatie. Dit betekent dat we huurders niet alleen een goede, passende woning bieden maar ook samen zorgen voor een plezierige, veilige en leefbare woonomgeving. Daarin zijn huurders verantwoordelijk voor hun eigen geluk. En voor het organiseren van hun thuis. Maar wij bieden ze daarvoor de mogelijkheden.

Doel van de functie
Als Technisch Adviseur voer je woninginspecties uit ten behoeve van mutaties van de woningen. Ook geef je opdracht tot reparaties die nodig zijn om een woning (weer) in goede, veilige en gezonde staat te verhuren. Je bent aanspreekpunt voor andere partijen (derden) die werkzaamheden uitvoeren in opdracht van Elkien. Daarnaast controleer je of de werkzaamheden die door de eigen dienst of een andere partij worden uitgevoerd aan de kwaliteitseisen voldoen. Samen met je collega's draag je bij aan een uitstekende dienstverlening aan onze klant. Daar horen ook administratieve werkprocessen bij. Een belangrijke rol is het leveren van input aan de organisatie over klantvragen die betrekking hebben op onderhoud en op klantcontact in het algemeen die thuiscorporatie Elkien helpt bij het verbeteren van de dienstverlening.

Plaats in de organisatie
In deze functie krijg je leiding van de Teamleider Dagelijks Onderhoud.

Taken
Inspecties bij mutatie- en uitvoeren (ingewikkeldere) reparatieonderhoud |
Omdat je technisch goed onderlegd bent, ben je in staat om kwalitatief goede werkopdrachten te maken. Hierdoor kunnen mutatie- en reparatieonderhoud zo veel als mogelijk first-time-fix uitgevoerd kan worden. Daarnaast bepaalt de Technisch Adviseur - binnen heldere kaders - samen met de (toekomstig) huurder wat het gewenste opleveringsniveau van de woning is.​​​​​​
Kwaliteitsbewaking | Je signaleert en controleert de voortgang en kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden van uitbestede werkopdrachten aan derden, Dit geldt ook voor de door de huurder uitgevoerde ZAV (zelf aangebrachte voorzieningen) en geriefverbeteringen. Daarnaast onderhoud je contacten met onder andere aannemers en VVE's (Vereniging van Eigenaren) over de uitvoering van werkzaamheden. Bij schademeldingen ben je in de lead bij het oplossen en afhandelen hiervan.
Klantcontact | Je bent in staat de klant professioneel te woord te staan en handelt klantcontacten af in relatie tot mutaties en alle daaruit voortvloeiende processen.
Dienstverlening | Je weet verwachtingen richting de huurder over het (oplever)niveau van de woning goed te managen en spreekt de huurder aan wanneer dat nodig is. Ook weet je de ruimte binnen de kaders te gebruiken en maakt daarbinnen zelfstandig afwegingen
Samenwerken | Je zet de informatie en signalen uit het werkveld (digitaal) aan de juiste afdelingen door. En je overlegt met andere teams/afdelingen om tot het gewenste resultaat te komen. Je maak onderdeel uit van een klantteam. Dit betekent dat je samen met collega’s verantwoordelijk voor de tevredenheid van klanten.
Sociale werkzaamheden | Je signaleert sociale problematieken en zet dit binnen de organisatie door naar de juiste afdelingen. Ook wijs je klanten op hun eigen verantwoordelijkheden en treed je preventief op lichte signalen van overlast.
Algemeen | In algemene zin draag je bij aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen en de kernwaarden van Elkien. Continue verbeteren heb je hoog in het vaandel en indien nodig neem je neemt deel aan projectgroepen. Je levert een bijdrage aan het ophalen en vastleggen van data.

Resultaatgebieden
- Zelfstandig verrichten van mutatie inspecties om de technische staat van de woning goed in stand te houden
- Zelfstandig verrichten van de controle op de voortgang en kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden
- Draagt bij aan het reduceren van leegstand door het mutatieproces zo slim mogelijk te organiseren
- Draagt bij aan de juistheid van kaders door informatie aan te leveren en zaken vast te leggen
- Levert proactief input aan de organisatie om zo de juiste keuzes te maken over het onderhoud aan de woningen.
- Draagt bij aan verbeteringen in de werkprocessen en algemene projecten
- Draagt bij aan de beheersing van de kosten door offerte- en uitgaven bewaking
- Draagt bij aan de klanttevredenheid

Functie-eisen
MBO+ / HBO werk- en denkniveau
Bouwkundig / technisch inzicht

Competenties
- Klant- en oplossingsgericht
- Gericht op samenwerken
- Goed in het organiseren van werk
- Organisatiesensitief

Indeling
Deze functie is zoals voorgeschreven door de CAO Woondiensten, overeenkomstig het Handboek functie indeling Woondiensten, ingedeeld op functieniveau H.

Heb je interesse voor deze functie? Stuur dan uiterlijk maandag 2 november 2020 een motivatiebrief met CV naar vacatureselkiennl

Vragen?
Wie na het lezen van deze vacaturetekst nog vragen heeft, kan contact opnemen met Lars Kikkert | Teamleider Dagelijks Onderhoud.
Telefoonnummer 06 - 46 62 22 96.

Acqiusitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

De functie is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat voorrang.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden