Geen objecten gevonden

Klachten

We willen dat mensen zich thuis voelen bij ons. Daar doen we alles aan. Maar ook wij zijn mensen dus kan er soms iets fout gaan. Laat het ons weten als u het ergens niet mee eens bent. U kunt dan een klacht in dienen.

 • 1

  Wat is een klacht?

  In een klacht laat u, schriftelijk weten dat u ergens ontevreden over bent. 

  De klacht gaat over de dienstverlening van medewerker van Elkien óf bedrijven die in opdracht van Elkien werkzaamheden voor u doen of deden.

  Een klacht gaat niet over:

   

 • 2

  Neem contact op met Elkien

  De eerste stap is om het probleem op te lossen met de medewerker van Elkien. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer (0513) 635 735. Bespreek samen met de medewerker van Elkien uw klacht. 

 • 3

  Dien de klacht in

  Het kan ook zo zijn dat u er niet uitkomt met de medewerker van Elkien. Dan is de volgende stap om een klacht in te dienen.

  Dat doet u eenvoudig via de onderstaande knop.

 • 4

  Schakel de Provinciale Klachtencommissie in

  Mocht het zo zijn dat u het niet eens bent met de afhandeling van de klacht door Elkien, dan kunt u terecht bij de Provinciale Klachtencommissie. Neem wel eerst stap 1 tot en met 3 vóórdat u bij de Provinciale Klachtencommissie aanklopt. Slaat u deze stappen over, dan stuurt de Provinciale Klachtencommissie u terug naar ons om de stappen alsnog te doorlopen.

  Heeft u alle stappen doorlopen, maar zijn we het nog steeds oneens?

  Dan kunt de gang nemen naar de Provinciale Klachtencommissie. Lees daarover meer bij onderstaande knop.

   

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden