Geen objecten gevonden

Peter van de Weg directeur-bestuurder Elkien

Publicatiedatum: 13-01-2021

Peter van de Weg is vanaf 15 januari 2021 directeur-bestuurder van Elkien.

Peter van de Weg is vanaf 15 januari 2021 directeur-bestuurder van Elkien. Na het vertrek van directeur-bestuurder Harro Eppinga in oktober 2020 is besloten een tweehoofdig bestuur aan te stellen. Peter van de Weg is een van de twee directeur-bestuurders. Zijn aandacht zal vooral uitgaan naar de financiële- en de vastgoedportefeuille. De werving van de tweede bestuurder is inmiddels opgestart.

Peter van de Weg heeft ruime ervaring in de volkshuisvesting. De laatste 16 jaar was hij directeur bij Elkien. De Raad van Commissarissen is zeer verheugd met zijn aanstelling. Anne Vlaskamp (voorzitter RvC) hierover: “We kennen Peter al vele jaren en waarderen zijn vakmanschap en gedrevenheid. Als directeur heeft hij de belangen van huurders en andere stakeholders meer dan uitstekend behartigd”.

Over zijn nieuwe rol zegt hij: “Na meer dan 15 jaar bij Elkien ben ik erg blij met mijn benoeming tot directeur-bestuurder. In mijn nieuwe rol ben ik zeer gemotiveerd om een aantal belangrijke uitdagingen aan te gaan. Als eerste werken we natuurlijk iedere dag al hard aan betaalbare, duurzame en passende woningen voor mensen met een krappe beurs. Verder ligt er een grote uitdaging op het gebied van duurzaamheid en de digitale transformatie.”

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden