Geen objecten gevonden

Coronavirus; waar het kan, helpen wij

Publicatiedatum: 16-03-2020

Het coronavirus is niemand ontgaan. Ook in Friesland nemen de besmettingen de laatste tijd toe. Om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt, geeft het RIVM-adviezen. Als Elkien volgen we deze adviezen en maatregelen. Waar het kan, helpen wij u nog steeds zoveel mogelijk. De veiligheid van u en onze medewerkers staat hierbij altijd voorop.

​​​​​​Heeft u betalingsproblemen als gevolg van het coronavirus? We lossen het samen op. 
Heeft u tijdelijk geen of minder inkomen? En komt u daardoor in de problemen met het betalen uw huur? Aarzel dan niet en neem telefonisch (0513 635 735) contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek en zoeken samen naar een passende oplossing. Hoe eerder u dit doet, hoe beter wij u kunnen helpen.

Heeft u een spoedreparatie of noodgeval? Bel ons.
Voor deze reparaties zijn we per telefoon (0513 635 735) bereikbaar. Dit zijn reparaties die gevolgen hebben voor uw veiligheid of grote schade opleveren. Vermeld hier wel of u of uw gezinsleden gezondheidsklachten hebben zoals koorts, hoesten of verkoudheid. 

Ik ben op zoek naar een huurhuis. Bieden jullie nog wel woningen aan?
Het is bij ons nog steeds mogelijk om woningen te huren. Wel bieden we op het moment minder woningen aan dan anders en er kan vertraging optreden. Onze woningen bieden we aan via www.frieslandhuurt.nl

Ik heb een afspraak staan voor het tekenen van een huurcontract. Gaat dit nog wel door?
Dit gaat wel door maar in een andere vorm zodat er geen fysiek contact nodig is. Ondertekening van het contract doen we digitaal. Wij nemen contact met u op als er een afspraak gepland staat.

ik wil graag een woning bezichtigen. Kan dit?
Bezichtigingen gaan alleen door in leegstaande woningen.

Er staat een afspraak voor een inspectie. Gaat deze door?
Deze inspectie gaat  wel door maar in een aangepaste vorm. Onze technisch adviseurs nemen contact met u op voor een afspraak. 

Ik maak me zorgen over de schoonmaak van ons complex. Doen jullie hier iets aan?
Zo lang het nodig maken is, maken we zaken als deurkrukken, liftknoppen, leuningen en gemeenschappelijke ruimtes extra vaak schoon zodat we de kans op besmetting verkleinen.

Andere maatregelen
1.         We brengen de hygiënemaatregelen extra onder de aandacht bij onze medewerkers.
2.         Medewerkers geven geen hand en houden afstand.
3.         Huisbezoeken en bijeenkomsten gaan niet door  tenzij anders is afgesproken met de betrokken medewerker(s) van Elkien. Neemt u bij twijfel telefonisch contact op. 

En voor iedereen gelden de volgende maatregelen van het RIVM die helpen om verspreiding van het virus te voorkomen:
- Was uw handen regelmatig
- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes
- Houd afstand 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden