Geen objecten gevonden

Blije bewoners Nij Djipstrjitte Grou

Publicatiedatum: 20-07-2021

Er wordt druk geschilderd, gemeten en getuinierd in de Nij Djipstrjitte in Grou. Vorige week kregen de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning.

De 16 vers opgeleverde woningen maken deel uit van de wijkvernieuwing van de Nij Djipstrjitte en omgeving. Uit onderzoek bleek dat het merendeel van de woningen niet meer voldeed aan de kwaliteitseisen van Elkien. Bovendien bevond zich aan de Gruttostraat een braakliggend terrein. Op basis daarvan heeft Elkien een plan gemaakt.

Het plan bestaat uit vijf fases. Dit is fase 2 waarin 16 woningen gebouwd en opgeleverd zijn door onze ketenpartner Van Wijnen. Het gaat om 4 ruime gezinswoningen en 12 woningen voor 1 en 2 persoons huishoudens. Ze zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen en hebben een aansluiting voor een inductiekookplaat. In de woningen komen 9 huurders van Elkien terug. Eerder woonden ze in een woning die gesloopt is. Op de foto zien we Joel die heel veel zin heeft z'n nieuwe huis. Hij vond het super stoer om de grote sleutel even vast te houden en wilde graag voor ons poseren.

 

Deel deze pagina