Geen objecten gevonden

Betalingsproblemen als gevolg van corona

Publicatiedatum: 29-03-2020

Heeft u tijdelijk geen of minder inkomen door het coronavirus? En u komt daardoor in de problemen met het betalen van uw huur? Bijvoorbeeld omdat u werkt als zzp’er en nu geen inkomen heeft. Of omdat u op basis van een nul uren contract nu tijdelijk geen salaris ontvangt. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor het betalen van uw huur.

Aarzel niet en neem telefonisch (0513 635 735) contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek en zoeken samen naar passende oplossingen. Hoe eerder u belt, hoe beter wij u kunnen helpen. Een mail sturen naar klantenserviceelkiennl met uitleg van uw situatie kan natuurlijk ook.

Bent u zzp’er of ondernemer?
De gemeentes en overheid hebben verschillende regelingen getroffen die helpen bij een terugval in inkomen. Misschien kunt u gebruik maken van zo’n regeling. Dat is natuurlijk fijn, maar vaak duurt het even voordat zo’n regeling is beoordeeld, toegekend en daadwerkelijk aan u is uitbetaald. Neem ook dan contact op. We kijken dan samen welke mogelijkheden er zijn om uw huurschuld zo min mogelijk op te laten lopen. Kijk hier voor de mogelijkheden bij de Kamer van Koophandel of bij het Bureau voor Zelfstandigen in Fryslân.

Bent u uitzendkracht of heeft u een 0-uren contract? En u zit door de coronacrisis (tijdelijk) zonder werk?
Meldt u zich dan vandaag nog bij het UWV voor het aanvragen van een ww-uitkering. Is uw arbeidsverleden niet lang genoeg voor een uitkering, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw gemeente voor het aanvragen van een bijstandsuitkering. En ook dan geldt hoe eerder u contact opneemt met ons, hoe beter wij u kunnen helpen. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden