Geen objecten gevonden

3 Doe-het-Thuis-Tips voor de herfstvakantie

Publicatiedatum: 12-10-2020

Hoe vullen we de dagen van een herfstvakantie in als het slecht weer is. Of als thuisblijven niet anders kan, vanwege een quarantaine door Corona? Deze 3 Doe-het-thuis-tips helpen een beetje mee!

Of u nou een gezin heeft, of samenwoont met een partner, een huisdier of alleen. Thuis blijven kan best fijn zijn, maar niet als het heel lang duurt! Wat te doen tegen verveling?

Herfst is hét moment voor kaarsjes aan, dekentjes op de bank en dan met een koek en lekker kop warme chocolademelk. Maak van uw huis een gezellig thuis. We geven hier wat tips

1 Maak het huis gezellig(er) met extra kaarsjes

Doe daarvoor bijvoorbeeld waxinelichtjes in oude wijnglazen. Of draai het wijnglas om en zet het waxinelichtje op de voet. Als extra activiteit kunt u de glazen verven. Hiervoor is glasverf verkrijgbaar (online), maar gewone verf kan ook!

Dit geeft een prachtig effect. Wat kleine pompoenen eromheen en laat die herfst maar komen. Natuurlijk wel goed opletten dat het stevig staat!

2 Handig met brei- of haaknaalden? Maak die lekkere deken gewoon zelf!

Breien of haken is hip! Én een goede bezigheidstherapie. Online zijn verschillende mooie patronen te vinden om een deken te haken. Gaat dat u niet snel genoeg? Zoek dan eens online op armbreien! Zo verdrijft u tijd én maakt u een lekker dikke deken om onder weg te kruipen.

3 Bak koekjes om te eten én te delen

Chocoladechip cookies, een havermoutkoekje of een kletsmajoor. Op het internet zijn zo veel eenvoudige recepten te vinden van de heerlijkste lekkernijen voor bij de thee of chocomelk. Met een beetje geluk heeft u de ingrediënten zelfs al in huis!

Teveel gebakken? Eigenlijk is er van lekkere cookies nooit teveel, maar doe een paar in een zakje en gooi ze bij de buren in de brievenbus. Dan heeft iedereen een smakelijke herfst!

Andere tips? Deel ze met ons!

Dat waren drie tips om het in huis nog meer thuis te maken. Nog anderetips? Deel die dan op onze facebookpagina en tag het met #doehetthuistips zodat we ze terug kunnen vinden

Heb een fijne herfst en blijf gezond!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden