Elkien is Iedereen

Leefbaarheid

Elkien helpt mensen met een bescheiden inkomen bij prettig wonen en leven. Onze klanten ontlenen prettig wonen en leven aan hun buurt. Buren maken zelf hun buurt prettig om te wonen en leven. Wij inspireren hen en zijn hun bondgenoot. Zo zetten bewoners zich samen in voor leefbaarheid in hun buurt.

 

Door daadkrachtig samen te werken met actieve bewoners, gemeenten en andere partners werken wij aan de leefbaarheid in dorpen en steden. Het liefst doen we dat vanuit een woonvisie, dorpsvisie of dorpsagenda. Zo versterken de verschillende initiatieven elkaar. En bereiken we samen meer!

 

De Adviseurs Bewonerszaken en Projectleiders Leefbaarheid van Elkien onderhouden nauwe contacten met dorpsbelangen, wijkcommissies en bewoners. Zij denken met u mee om tot resultaatgerichte leefbaarheidsprojecten te komen voor uw buurt. Daarnaast beoordelen zij de initiatieven die bij Elkien binnenkomen.

 

Heeft u een idee om de leefbaarheid in uw buurt te versterken? Neem dan contact op met onze Adviseurs Bewonerszaken op 0513 635 735. Zij helpen u graag op weg met praktische handleidingen.

 

Klik hier om de flyer te lezen.

 

Klik hier om het aanvraagformulier te downloaden

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.