Elkien is Iedereen

Over elkien

Met de naam Elkien geven wij aan dat iedereen voor ons telt. Elkien is een corporatie met hart voor mensen, waar wonen meer is dan een huis alleen. Wonen is onlosmakelijk verbonden met leven. Elkien kijkt verder dan het verhuren en bouwen van woningen. De wijk of dorp waarin een woning staat is zeker ook belangrijk om prettig te kunnen wonen. Voorzieningen spelen daarbij een rol maar ook de onderlinge contacten. Elkien wil mensen met elkaar en met organisaties verbinden. Vanuit onze betrokkenheid met mensen leveren wij een bijdrage aan een beter woon- en leefklimaat in Fryslân.

 

Wonen in Friesland

Met ruim 20.000 huurwoningen in Friesland bieden wij ruime keus voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. Onze woningen zijn verspreid over acht gemeenten: Súdwest Fryslân, Littenseradiel, Heerenveen, De Friese Meren, Tytsjerksteradiel, Opsterland, Leeuwarden en Smallingerland. Ruwweg de helft van de woningen staat in Leeuwarden, de andere helft bevindt zich in de andere gemeenten.

 

Organisatie

Bij Elkien werken circa 185 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen. Het is een organisatie met korte lijnen. Naast het hoofdkantoor hebben we drie vestigingen waar Adviseurs Wonen onze klanten persoonlijk te woord staan. De vestigingen bevinden zich in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. Elkien heeft daarnaast een afdeling Dagelijks Onderhoud met circa 32 onderhoudsmonteurs die zorgen voor het dagelijks onderhoud aan de woningen.

 

Bekijk ons bedrijfsprofiel.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.