Elkien is Iedereen
Elkien is Iedereen
14-11-2017

Werken op afspraak

Vanaf 4 december 2017 kunt u alleen nog op afspraak terecht op onze vestigingen (Heerenveen, Leeuwarden en Sneek). Zo kunnen we u nog beter en persoonlijker van dienst zijn! Bel 0513 635 735 voor een afspraak.

 

Hieronder zetten we de meest gestelde vragen over deze wijziging  voor u op een rijtje
 

Waarom is het kantoor alleen nog open op afspraak?

Steeds minder klanten komen bij de balie, en steeds meer zaken worden online geregeld via  https://mijn.elkien.nl. De vestiging blijft de plek voor persoonlijke contact. Omdat u op afspraak komt, hebben wij alle tijd en aandacht voor u.

 

Waarom werken jullie uitsluitend op afspraak?

Als we een afspraak met u inplannen, zijn we er op dat moment ook écht voor u. Bij het maken van de afspraak vragen we u waar u voor langs wilt komen. Zo bereiden we het gesprek goed voor. Groot voordeel is dat u dan in één bezoek uw antwoorden heeft.

 

Maar ik zie nog wel mensen zitten op locatie Leeuwarden en Sneek waarom helpen zij ons dan niet?

Op de vestigingen helpen medewerkers van Elkien mensen helpen die een afspraak hebben voor bijvoorbeeld het ondertekenen van een huurcontract, het bespreken van een overlast-zaak of een intakegesprek voor een nieuwe huurwoning.

 

Hoe moet ik nu de zaken regelen die ik op de vestiging regelde?

Als u toegang tot internet heeft, kunt u veel huurzaken online regelen. Dit scheelt reistijd en wachttijd. Via MijnElkien kunt u bijvoorbeeld uw huur betalen, de huur opzeggen, een reparatieverzoek indienen of overlast melden. Als dit niet lukt dan mag u ons altijd bellen voor hulp of een afspraak.

 

Waarom kan ik de huur niet meer betalen op de vestiging?

De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in nieuwe en andere betaalwijzen. U kunt op de volgende manieren betalen: • via een automatische incasso. • via ons klantportaal MijnElkien. • via internet bankieren. • met een periodieke overschrijving.

 

De makkelijkste wijze is betalen via een automatische incasso, dan weet u dat u uw huur altijd op tijd overmaakt. Bent u het een keer niet eens met de afschrijving dan kunt u die gemakkelijk terughalen.

 

Hoe schrijf ik me in en kan ik reageren op een beschikbare woning?

Voor het zoeken van een woning kunt u naar www.elkien.nl. Hier vindt u alle informatie over inschrijven als woningzoekende. Via  ‘ik zoek een woning’ leiden wij u door naar https://wrb.edwa.nl/inschrijven/. Hier schrijft u zich in als woningzoekende en reageert u eenvoudig op het woningaanbod in Friesland.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.