Elkien is Iedereen
Elkien is Iedereen
02-04-2012

Vestiging Bolsward is verhuisd naar Sneek

Sinds 2 april deelt Elkien één vestiging met woningstichting de Wieren in Sneek. De vestiging van Elkien in Bolsward is vanaf heden gesloten. U bent vanaf nu voor advies en vragen over huren en wonen welkom in onze vestiging aan de Almastraat 14 in Sneek.

 

Zoals gebruikelijk blijven wij voor uw vragen bereikbaar op telefoonnummer 0900 9309. Of u kunt uw vraag mailen naar info@elkien.nl.

Voor spoedeisende storingen blijven wij voor u 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0900 9319. Daarnaast kunt u via www.elkien.nl reparatieverzoeken indienen of andere zaken met ons regelen.

 

De samenwerking is op 2 april officieel van start gegaan. Directeur-bestuurders Henk Heikema van der Kloet en Alex Bonnema gaven de aftrap door in Sneek de vlaggenmast met de nieuwe gezamenlijke vlag overeind te hijsen.

 

Sinds eind vorig jaar zijn Elkien en de Wieren in Sneek de samenwerking met elkaar aangegaan. Door samen te werken kunnen we voor onze klanten meer bereiken op het gebied van de kwaliteit van woningen én leefbare buurten en wijken. Onze samenwerking krijgt nu concreet vorm door één locatie te delen met de Wieren. Hiermee ontstaat er voor klanten van Elkien en de Wieren één contact- en adviescentrum in de regio.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.