Elkien is Iedereen
Elkien is Iedereen
30-05-2013

Tuingereedschap te leen voor Valeriuskwartier

Tuingereedschap te leen voor Valeriuskwartier

 

Deze week heeft de Wijkprojectgroep Valeriuskwartier het uitleenpunt tuingereedschap in de wijk geopend. Dit uitleenpunt is voor bewoners van het Valeriuskwartier. Een groot scala aan tuingereedschap is beschikbaar. 

 

Uitleenpunt

Een deel van de (huur)woningen in het Valeriuskwartier heeft een tuin, maar niet iedereen beschikt over het juiste tuingereedschap. Het tuingereedschap is te verkrijgen tegen een borg. Het uitleenpunt is gevestigd aan de Corellistraat 57-59 en opgericht vanuit de Wijkenaanpak Leeuwarden.

 

Wijkaanpak

De gemeente Leeuwarden en de woningcorporaties hebben samen zes wijken in de stad aangewezen die de komende jaren meer aandacht en geld krijgen. Door intensief samen te werken met elkaar, de bewoners en andere partijen willen we de wijken een positieve impuls geven. Wijkprojectgroepen hebben per wijk een wijkactieplan (WAP) gemaakt. Daarin staan de aandachtspunten voor de woningen, de woonomgeving en het sociale vlak.

 

Gereedschap lenen?

Willen bewoners gebruik maken van het gereedschap dan kunnen zij contact opnemen met de buurtconciërge, Benno van der Heide op telefoonnummer 06 1966 2423. Hij is op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur. Bij afwezigheid van de buurtconciërge kunnen bewoners contact opnemen met het MFC Westenkwartier, telefoonnummer 058 212 29 23.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.