Elkien is Iedereen
Elkien is Iedereen
11-08-2015

Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Elkien wil een corporatie zijn die dat doet wat haar klanten écht belangrijk vinden. We willen graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!

 

Uw mening telt!

Heeft u recent een reparatieverzoek ingediend of bent u pas verhuisd naar of uit een woning van Elkien? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Hoe meer klanten de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn.

 

Waarom dit onderzoek?

Woningcorporaties werken met elkaar aan een landelijke vergelijkingsonderzoek over de prestaties van corporaties. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. Met dit onderzoek worden die gegevens verzameld. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, is opdrachtgever voor dit onderzoek.

Het wordt uitgevoerd door USP marketing consultancy in samenwerking met KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector).

 

Vragen?

Heeft u vragen over dit onderzoek? Neemt u dan contact op met Elkien via info@elkien.nl of via telefoonnummer 0513 – 635 735.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.