Elkien is Iedereen
Elkien is Iedereen
24-09-2013

Geslaagde Dag van de Wijkaanpak Valeriuskwartier

 

Afgelopen zaterdag was het alweer voor de tweede keer Dag van de Wijkaanpak in het Valeriuskwartier. De zweefmolen, suikerspinnen, swingende country lince dancing en de vrolijke muziek van de band Just Us maakte het tot een geslaagd wijkfeest.

 

Dokkumer Lokaaltje

Om 13.30 uur verscheen wethouder Henk Deinum voor het startschot aan de werkzaamheden van het Dokkumer Lokaaltje.  Deze prachtige groenstrook, gelegen tussen de wijken Westeinde en Valeriuskwartier, krijgt een nieuwe bestemming waardoor het straks beter benut kan worden door omwonenden. Daanaast blijft ook de historische waarde behouden. In maart 2014 ronden we deze werkzaamheden af.

 

 

Gezelligheid

Vervolgens konden wijkbewoners tot 17.00 uur genieten van muziek en dans onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast konden bewoners informatie krijgen over de plannen aan het Europaplein, het mozaiekproject en het ISV project. De kinderen vermaakten zich ondertussen met de zweefmolen, rodeostier en glijbaan. Al met al werd het voor jong en oud een gezellige middag.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.