Elkien is Iedereen
Elkien is Iedereen
05-01-2015

Elkien en Accolade in Sneek verhuizen naar nieuw pand

 

Met ingang van 5 januari kunnen huurders van woningcorporaties Accolade en Elkien terecht aan het Veemarktplein 2 in Sneek. In dit nieuwe pand kunnen huurders en woningzoekenden uit Zuidwest-Friesland met al hun huurdersvragen terecht. Het gebouw aan het Veemarktplein 2 zit achter het voormalige baliepunt aan de Almastraat 14.

 

Centraal en goed bereikbaar
Eén advies- en contactpunt in de regio betekent een groot voordeel voor onze klanten. Woningzoekenden en huurders kunnen in Sneek op één adres terecht. Het nieuwe pand aan het Veemarktplein is goed bereikbaar, ruim en toegankelijk van opzet en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

 

Slimme samenwerking

Sinds afgelopen zomer maakten Accolade, Woningstichting de Wieren en Elkien al gebruik van één gebouw in Sneek. De Wieren en Elkien zijn per 1 januari gefuseerd tot één organisatie. Door samen te werken op één locatie kunnen we onze klanten op een efficiëntere manier helpen. Bijkomend voordeel is de geldbesparing. Eén locatie betekent minder kosten. Geld dat de we in kunnen zetten om te blijven zorgen voor betaalbare, toekomstbestendige en duurzame woningen. Accolade en Elkien hebben ook een gezamenlijk online platform, waar woningzoekenden beschikbare huurwoningen kunnen vinden.

 

Openingstijden
De corporaties zijn ieder met hun eigen openingstijden op de Veemarktplein 2 in Sneek bereikbaar:

Elkien is van maandag tot en met vrijdag open van 8.30 tot 16.30 uur.Accolade is open op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.

 
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.