Elkien is Iedereen
Elkien is Iedereen
25-11-2014

Elkien als A-corporatie beoordeeld in Aedes-benchmark

De vereniging van woningcorporaties Aedes heeft de resultaten van de Aedes-benchmark bekend gemaakt. In dit onderzoek heeft Elkien hoog gescoord als A-corporatie. Deze score toont aan, dat Elkien de hoogst mogelijke score haalt op het onderdeel Bedrijfslasten. Elkien is nog in afwachting van de score op het onderdeel Kwaliteit.

 

Inzicht in inzet van middelen

De Aedes-benchmark biedt inzicht in de prestaties van corporaties. Door de combinatie van harde cijfers over bedrijfskosten met ‘zachte’ informatie over huurdersoordelen ontstaat inzicht in de inzet van corporatiemiddelen en het resultaat daarvan.

 

Corporaties werken aan efficiëntere bedrijfsvoering en willen hun geld op de goede manier inzetten. Dankzij deze benchmark kunnen corporaties leren van elkaars resultaten. De benchmark is een nulmeting en toont prestaties in 2013 op twee belangrijke thema’s voor woningcorporaties: de tevredenheid van hun huurders en hun bedrijfslasten. In totaal werkten 312 corporaties mee aan één of beide onderdelen.

 

Lees ook de persberichten van Aedes en de Vereniging Friese Woningcorporaties over de Aedes-benchmark. Of bezoek www.aedes.nl voor meer informatie over de Aedes-benchmark.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.