terug

Woningverbetering 10 woningen Witmarsum

Duurzaam en toekomstbestendig

Door haar woningen op energieneutraal niveau te brengen wil Elkien bijdragen aan het verminderen van het energiegebruik in Nederland. Dit is vanuit de overheid bepaald in het Energieakkoord.hierin staat o.a. dat in 2030 20% minder energieverbruik moet plaatsvinden. Elkien sant zich hiervoor in door al haar woningen voor 2030 zo energieneutraal mogelijk te maken.

 

Begin november is Fijn Wonen gestart met het duurzaam verbeteren van 10  woningen aan de Oosterstraat in Witmarsum. Fijn Wonen is de samenwerking tussen Elkien, Van Wijnen, Wits en Novus Videre. 

 

Werkzaamheden buitenkant

Wat gaat er veranderne aan deze woningen? Ze worden zeer goed geisoleerd en voorzien van een nieuwe voorzetgevel en dak.De vloer wordt geisoleerd, er wordt drievoudig glas geplaatst en er komen zonnepanelen op het dak. Ook de installaties worden vervangen, hiervoor komt een techniekruimte aan de buitenkant van de woning. B

 

Werkzaamheden binnen

Binnen wordt de meterkast vervangen en koven in de hal en het toilet voor nieuw leidingwerk gemaakt. Eventueel wordt er een nieuwe keuken, douche en/of toilet geplaatst.

 

Oplevering

Naar verwachting worden de woningen in februari opgeleverd.

 

Vragen?

Voor vragen kunt u bellen of mailen naar Elkien via telefoonnummer 0513 635 735 of info@elkien.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.