terug
Wijkvernieuwing Nijdjipstrjitte e.o. te Grou

Wijkvernieuwing Nijdjipstrjitte e.o. te Grou

Omschrijving Nieuwbouw Nijdjipstrjitte e.o. te Grou
type woning Hoek- of tussenwoning
beschikbaar Fase 1 eind 2019

Project

Elkien start binnenkort met de wijkvernieuwing in de Nijdjipstrjitte e.o. te Grou. Al lange tijd zijn er plannen voor de wijk. In juni 2018 zijn de bewoners tijdens een bijeenkomst op de hoogte gesteld van de stand van zaken op dit moment.

 

Planning/fasering

De wijkvernieuwing wordt gefaseerd uitgevoerd. De 1e fase betreft nieuwbouw van 15 duurzame, zeer energiezuinige seniorenwoningen aan de Gruttostraat op het terrein dat nu braak ligt. Naar verwachting wordt in het voorjaar van 2019 gestart met de bouw. Info over de volgende fases volgt in een later stadium.

 

Een energiezuinige woning

Duurzaam bouwen betekent dat de woningen bijdragen aan een beter milieu. De nieuw te bouwen seniorenwoningen worden zeer energiezuinige, gasloze woningen. Ze krijgen vloerverwarming en de energie die de woning verbruikt wordt opgewekt door zonnepanelen die op het dak worden geplaatst. De woningen worden erg goed geisoleerd en voorzien van moderne installaties. 

 

Type woning

De woningen in fase 1 zijn allen grondgebonden woningen met een oppervlak van ca. 90 m2. Ze hebben 2 slaapkamers, waarvan één op de begane grond. De badkamer is ook op de begane grond. 

 

Vragen?

Voor vragen kunt u bellen of mailen met Elkien op telefoonnummer 0513-635735 of info@elkien.nl 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.